Maatregelen Circulaire Maakindustrie omtrent coronavirus

Het coronavirus en de maatregelen die het kabinet heeft genomen raken heel Nederland. Dit heeft ook gevolgen voor activiteiten van Circulaire Maakindustrie en waar nodig worden voorzorgsmaatregelen genomen.

In lijn met het overheidsbeleid vinden er bijvoorbeeld geen CIRCO Tracks fysiek plaats tot en met minimaal 6 april. Tracks en andere bijeenkomsten die al waren ingepland zullen in overleg worden verplaatst naar latere data of mogelijk digitaal worden aangeboden. Betrokkenen zullen hier individueel over worden bericht.

 

Ondertussen blijven we online actief en gaan we door met het aanvullen en actualiseren van ons aanbod op www.circulairemaakindustrie.nl. Hierbij vast enkele tips:

 

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie!

We wensen iedereen veel sterkte en succes de komende tijd.

Subsidie Circulaire Ketenprojecten opent op 23 maart

Om de circulaire economie te bereiken moeten ook de complexe ketens ingrijpend veranderen. Dat vraagt om een sectorbrede benadering waarin meerdere partijen en schakels uit de keten zijn betrokken. Waarin activiteiten rondom het organiseren van ketens, samenwerking,…

Terugblik 'Toeleveranciers in de circulaire maakindustrie'

Op 9 februari 2023 organiseerde Circulaire Maakindustrie in het kader van de Week van de Circulaire Economie samen met MAAK Haarlem een bijeenkomst speciaal voor toeleveranciers in de maakindustrie. Het werd een inspirerende middag met veel interactie,…